Secure the workplace

Secure the workspace

Tientallen jaren lang vertrouwen we al op een firewall en virusscanners om onze werkomgeving schoon te houden van infecties. De wereld is verandert, doordat alles en iedereen verbonden is. Hackers en bendes zijn op zoek naar uw gegevens om u daarmee te chanteren. Klassieke beveiligingsmethode zijn niet toereikend voor de hedendaagse gevaren die op u afkomen. De meest maatregelen zijn gericht op het vinden van iets dat reeds bekend is en dat dan blokkeren. Virusscanners scannen patronen die bekend zijn en waar hackers omheen kunnen werken. Om gevaren van nu het hoofd te bieden moet op een andere manier naar de beveiliging van de  workspace gekeken worden.

Deze sessie zal u een inkijk geven in de gevaren van ransomware, wat is momenteel het onderwerp in de securitywereld, en geeft u tips hoe u het aanvalsvlak kunt verkleinen. Wat zijn eenvoudige maatregelen om bepaalde veel gebruikte aanvallen te voorkomen? hoe zorgt u ervoor dat de hacker u te lastig vindt en een deur verder gaat? Dat zijn tips die u mee krijgt tijdens de sessie. Al deze aspecten kunt u aanpakken met VMware producten, middels demo’s zult u zien wat er mogelijk is.

Naast de tips om uw workspace te beschermen tegen al dit onheil zal ook tijd besteed worden aan de andere kant van het speelveld, monitoring en compliance.

Aan de ene zijde staat namelijk de hacker en aan de andere zijde de overheid met wetgeving. Hoe balanceert u tussen regelgeving en verdediging. Wat kunt u doen om u te beschermen en wanneer doet u voldoende om te voldoen aan de regelgeving.  Wat zijn maatregelen die u kunt nemen om pogingen tot aanvallen of geslaagde aanvallen te detecteren?

Tot 2 November om 10:15 bij secure the workspace.